Tortilla-Omelet uit de Airfryer

Heb jij ook weleens één of twee tortilla’s over? Sinds de kinderen niet meer thuis wonen, heb ik dat regelmatig. De verpakking sluit ik dan goed af en doe het in de koelkast.

De tortilla’s moeten dan wel binnen een paar dagen opgegeten worden. Lukt dit niet, dan doe ik ze in de vriezer.

Voor deze lunch heb ik een overgebleven bietentortilla gebruikt als bodem voor mijn omelet. 
Een makkelijk gerecht, snel klaar in de Airfryer.

 

Meng voor de Omelet de volgende ingrediënten door elkaar:

2 losgeklopte eieren

2 el kruidenroomkaas

handje verse spinazie

beetje zwarte peper

geraspte cheddar (topping)


Op de bodem van de Airfryer bakvorm heb ik bakpapier gelegd, om de omelet er makkelijk uit te halen.

Het bakpapier eerst vochtig maken. Dan verfrommelen (lekker slordig😁) Hierdoor past het helemaal perfect. De randen van papier, die uitsteken, afknippen. 

De bieten tortilla van No Fairytales past precies op de bodem. 
Omelet mengsel erover verdelen.

ik houd van kaas, dus ik heb er nog wat geraspte cheddar overheen gestrooid. 

In een voorverwarmde Airfryer, op 190 graden, is deze heerlijke tortilla-omelet in 10-12 minuten klaar!

Ook heerlijk als hapje😋

 

 

Ik gebruik héél graag de groenten tortilla’s van www.nofairytales.nl

 

 

 

Bietentortilla met omelet als hapje is ook heerlijk!!

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb