

TUNA MELT CHAFFLE
Zelfgemaakte tonijnsalade op een chaffle van ei en cheddar 🧀 🥚
Met een extra plakje cheddar 🧀 in de oven en smullen maar😋
Ingrediënten voor 4 MINI CHAFFLES:
2 eieren
2 eetlepels geraspte cheddar +extra voor op de grillplaat, om de wafels knapperig te maken.
beetje zout en peper
TONIJNSALADE:
2 blikjes tonijn in water. Uit laten lekken.
Naar smaak toevoegen:
Fijn gesneden Augurken(zoetzuur)
Fijn gesneden Amsterdamse uitjes
Fijn gesneden Ansjovis
3 eetlepels Fritessaus
1 theelepel Mosterd
Scheutje Citroensap
Zout en peper
Peterselie
Bieslook
BEREIDING CHAFFLE:
Meng/klop alles goed door elkaar. Ik doe dit met een vork.
Verwarm het wafelijzer en doe er een beetje bakspray op.
Schep een paar lepels van het mengsel op het wafelijzer. Niet teveel!!!
Voor een knapperige buitenkant is het lekker om eerst een beetje geraspte cheddar op de grillplaat te doen. En ook bovenop het kaas-eimengsel.
Deksel dicht en ongeveer 4 minuten goudbruin bakken.
Laat de chaffles afkoelen op een afkoeldrek.



Leg de chaffles op een bakplaat. Bedek de helft met tonijnsalade en een plakje cheddar🧀
Doe dit in een oven van 200 graden, totdat de kaas gesmolten is en de chaffles warm zijn.
Leg de lege chaffle er bovenop, als een SANDWICH🥪
Of doe tonijnsalade op een chaffle, bedek deze met geraspte cheddar🧀 Verwarm in een oven van 200 graden, totdat de kaas gesmolten is en eet deze lekker met 🍴of 👐 op!!


Maak jouw eigen website met JouwWeb