In mijn vorige blog heb ik verteld, dat Ik graag kookte voor familie en vrienden. Van hapjes tot meergangen maaltijden. Als er een feest bij ons thuis was, maakte ik vooral graag hartige hapjes.
Niet zomaar een blokje kaas of worst. Nee, ik stond plakken courgette te grillen, paprika’s in de oven te roosteren en combineerde ze met mozzarella of feta, basilicum, gedroogde tomaatjes, olijfolie en kruiden. Heerlijk!!
Familie, vrienden en collega’s wisten dat ik graag hapjes maakte. Ze proefden deze graag.
In 2012 vroeg een collega mij of ik hapjes kon maken voor het jubileumfeest van haar en haar man.
Mijn eerste hapjesschalen voor iemand anders. Best spannend! Vinden ze het lekker? Is er genoeg?
Niet lang daarna volgden bestellingen van andere collega’s, familieleden, vrienden en ouders van leerlingen. Voor verjaardagen, wijnproeverijen, bruiloften enz.
Het was een groot succes!! Naast mijn baan als basisschool juffrouw stond ik vaak uren in de keuken voor het maken van o.a. gegrilde courgette rolletjes, mini wraps, mini sandwiches, mini quiches en tapenades.
Vanaf het begin van mijn kookhobby tot heden heb ik duizenden heerlijke hapjes gemaakt👩🍳😅
Lees in mijn volgende blog over de kookworkshops, die ik heb gegeven.


Reactie plaatsen
Reacties
Hoi Astrid, zit ik toch ineens op jouw keuken van Astid te kijken😊. Die heerlijke en gezonde hapjes die je voor Aglow maar ook voor het huwelijk van Sebastiaan en Vera hebt gemaakt. Ik denk er met plezier aan terug!