Havermout-banaan pannenkoekjes🍌🥞👩‍🍳

Een heerlijk voedzaam ontbijt en suikervrij👍

Door de rijpe banaan smaken deze pannenkoekjes zo zoet, dat er geen zoetstof aan toegevoegd hoeft te worden!!

Zo heb ik ze gemaakt:

50 gram fijngemalen havermout

1 losgeklopt ei
1 geprakte rijpe banaan
100 ml amandelmelk

Alles goed mengen, evt. met een staafmixer fijner malen.


Een beetje (kokos)olie in een voorverwarmde koekenpan doen.
Met een sauslepel beslag in de pan scheppen.
Als de onderkant goudbruin is, aan de bovenkant zie je dan luchtbelletjes, de pannenkoek omdraaien.

 

Je kan er meerdere tegelijk maken. Ik heb ervoor gekozen ze stuk voor stuk te bakken. Dan heb ik er meer controle over😊en ze waren toch alleen voor mij🤗

Afgekoelde pannenkoekjes kan je heel makkelijk even kort in de magnetron opwarmen.
Warm vind ik ze het lekkerst🤤

 

Ik heb ze nu als ontbijt gegeten, ze zijn natuurlijk ook heerlijk voor de lunch.
Eventueel met vers fruit erbij of warme frambozensaus (zie foto).

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb