

LAVASH PIZZA🍕gemaakt met het dunne Lavash Brood van Joseph’s. Per brood bevat deze maar 6 gram koolhydraten.
Ik heb het brood eerst ingesmeerd met olijfolie, hier bovenop ‘Garlic Heaven’ van Green Gypsy gestrooid. Dit is een mix van zeezout, oregano, tijm en knoflookpoeder.
De bodems heb ik ongeveer 3 minuten voorgebakken in de oven (200 graden). Dan trekt de saus niet direct in het zachte brood.
Van de Tomatensaus (Polpa van Mutti) heb ik een dunne laag over de voorgebakken bodem verdeeld🥫
Beleg de pizza verder naar eigen smaak.
Als topping gebruikte ik hier:
Rul gebakken gehakt Kruiden (bv. ‘Finger Linkin’ Pizza’ van Green Gypsy 😋). Salami
Geraspte Kaas
Deze dunne pizza’s hoeven maar kort afgebakken worden. Ongeveer 5-7 minuten. Als de rand donker is geworden, dan is het klaar🍕🍕



Maak jouw eigen website met JouwWeb