
Hard gekookte eieren uit de Airfryer🥚🥚
Als we richting Pasen gaan, komen er steeds heel veel recepten langs met eieren. Ik houd van eieren😋 Gebakken, gekookt, roerei en verwerkt in een gerecht, zoals in een eiersalade en chaffles👩🍳
Het koken van eieren in de Airfryer staat al heel lang op mijn lijstje om uit te proberen. Zie hier het resultaat!!
Ik vind ze goed gelukt👍
De Airfryer hoeft niet voorverwarmd te worden!!
Kook de eieren 16-17 minuten, in het mandje van de Airfryer, op 120 graden. De eieren zijn dan hard gekookt.
Wil je een hard gekookt ei met nog een beetje zachte dooier erin, houd dan 15 minuten aan.
De eieren laten ‘schrikken’ in koud water en pellen.
Wil je liever een zacht gekookt ei? Dan zijn 11 minuten genoeg.
Probeer zelf even uit wat je het lekkerst vindt. Het resultaat kan per Airfryer verschillen.
Ik ga het ook nog een keer uitproberen met een afbakbroodje erbij🥖🥐🥚
(Voorverwarmde Airfryer, 160 graden, 9 minuten)
Op die manier kan je heel makkelijk een compleet (Paas)ontbijt maken🥖🥯🥐
Update: Zie hieronder het resultaat van pistolet én ei tegelijk.
Voorverwarmde Airfryer op 160 graden, 9 minuten.
Top👌


Maak jouw eigen website met JouwWeb