Avocado-yoghurt dip

Een heerlijk smeersel is deze Avocado-yoghurtdip🥑, een recept van Dalí, foodcoach en blogger van Zonderzooi 

Het is 100% vegan, Lactosevrij, Glutenvrij en makkelijk om te maken.

Je kan het gebruiken als dip voor tijdens een borrel, maar ook op een boterham of cracker voor ontbijt of lunch.


Zo maak je het:

1 rijpe avocado
6 el ongezoete sojayoghurt
2 tl Dijon mosterd
Snufje zout


Prak de avocado fijn in een schaaltje.
Roer de ongezoete sojayoghurt, mosterd en zout erdoor.

Omdat ik niet alles in één keer zal opeten heb ik een beetje citroensap toegevoegd. Om de mooie kleur te behouden én het smaakt ook lekker.

Ik heb het eerst als smeersel gebruikt op mijn lijnzaadcracker, met gerookte zalmfilet en komkommer😋
Daarna lekker als dip, op de borrelplank😋



 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb